Brigitte Macron, o primă doamnă atât de șic la Paris. Soția președintelui francez s-a îmbrăcat în alb

26 iulie 2024   News

Aseară, mare forfotă a fost la Paris, în seara cinei oficiale și a deschiderii Jocurilor Olimpice 2024 din Capitala franceză.

Pe lângă oaspeții de onoare, gazdele serii au fost, desigur, președintele francez Emmanuel Macron, alături de soția sa, Brigitte Macron. Prima doamnă a Franței a fost elegantă și șic într-o ținută complet albă.

Președintele Comitetului Olimpic Internațional Thomas Bach și soția sa Claudia Bach au întâmpinat distinșii oaspeți la sosirea lor la Luvru, unde a avut loc cina de gală, care a deschis oficial Jocurile Olimpice.

Oaspeții de vază au fost invitați să ia masa lângă celebrul muzeu parizian, la restaurantul cu stele Michelin al lui Alain Ducasse, care a pregătit o cină de lux pentru aproximativ 100 de invitați, care mai de care mai înalt în rang.

Printre invitații de seamă, s-au aflat Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco, Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei, Regele Filip și Regina Mathilde a Belgiei, Regele Frederik al X-lea și Regina Mary a Danemarcei, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos, fără soția Maxima și, desigur, cuplul prezidențial francez, format din Emmanuel și Brigitte Macron.

Prima doamnă a Franței pare că a făcut o pasiune pentru alb, în vara aceasta. Ce-i drept, are o siluetă atât de fină, încât îi stă spectaculos.

Este de notorietate pasiunea lui Brigitte Macron pentru fustele scurte. Nu s-a dezis nici de data aceasta.

Președintele francez Emmanuel Macron și soția sa Brigitte Macron au fost invitații de onoare ai cinei. Brigitte a purtat o fustă albă și un sacou clasic, la două rânduri de nasturi, care erau argintii. Taiorul are o croială tip Chanel, care o avantajează foarte bine pe Brigitte.

De asemenea, Prima doamnă a Franței a optat pentru o poșetă mică, albă, pantofi albi cu toc, chiar și dresuri de mătase albe. Părul blond a fost prins într-un coc șic, iar bretonul îi cadra chipul într-un mod foarte elegant. Este o prezență atât de agreabilă, iar Emmanuel Macron părea atât de mândru de soția sa. Alături de ea, a sfidat de la începerea mandatului prezidențial prejudecățile legate de vârstă. Diferența dintre ei pare că realmente nu contează.

Foto: GettyImages & Profimedia

Mai multe