Brigitte Macron revoluţionează look-ul unei prime-doamne

10 aprilie 2018   News

Pe cât de contestată a fost atunci când soţul său a fost ales preşedintele Franţei, pe atât de aclamată este acum prima-doamnă a Franţei pentru stilul ei vestimentar desărvâşit şi look-ul perfect, afişat la fiecare întrunire oficială.

Întotdeauna şic!

Brigitte Macron (64) a reuşit să se impună drept una dintre cele mai stilate prime-doamne ale Franţei. Mereu îmbrăcată de case mari de modă şi mereu ”altfel”, soţia lui Emmanuel Macron nu încetează să-i uimească pe criticii de modă.

Un palton Louis Vuitton

Ieri, ea şi soţul său au fost gazdele unor oficialităţi din ţările baltice, motiv pentru care Brigitte a îmbrăcat un nou outfit - devenit deja semnătură pentru ea – Louis Vuitton. Mare admiratoare a butonilor, nasturilor şi a fermoarelor, outfitul purtat de ea recent n-a făcut excepţie.

Pentru o astfel de ocazie, Brigitte a ales să poarte un palton kaki, creat de Nicolas Ghesquiere pentru Louis Vuitton, care prezenta, într-adevăr, fermoare şi butoni metalizaţi. Şi-a completat look-ul cu o pereche de pantaloni negri şi cizme până la glezne, de piele neagră. Look-ul a fost cel consacrat, Brigitte coafându-şi părul într-un bob stilizat.

foto: Hepta

Mai multe