Brigitte Macron s-a întâlnit cu Bono. Ţinuta ei a dezamăgit din nou!

25 iulie 2017   News

Îşi duce cu succes la capăt îndatoririle de Primă Doamnă a Franţei, însă atenţia ajunge întotodeauna să fie îndreptată spre alegerile vestimentare deloc potrivite pentru silueta şi vârsta ei. Brigitte Macron a dezamăgit la ultima apariţie în public!

Cu Bono

Luni, Prima Doamnă a Franţei l-a primit la Palatul Elysee pe artistul irlandez Bono, pentru a discuta despre sărăcia la nivel mondial, şi-n mod special condiţiile precare de trai ale celor din Africa. În calitate de fondator, dar şi reprezentant al organizaţiei ONE, solistul U2 i-a cerut sprijinul lui Brigitte Macron pentru a salva situaţia dramatică din Africa.

Însă, înainte să fie făcute publice aspectele întâlnirii lor, toţi şi-au îndreptat atenţia asupra ţinutei – din nou nepotrivită – a Primei Doamne a Franţei. La aceasta întrunire, Brigitte Macron (64) a purtat una dintre cele mai anoste outfituri de la investire. Ea a asortat o pereche de pantaloni skinny, care i-au evidenţiat şi mai tare picioarele subţiri, un top negru, şi un sacou gri, supradimensionat. Cu alte cuvinte, un outfit şters, care n-o pune în evidenţă, ba dimpotrivă. Coafura a fost cea obişnuită, iar machiajul inexistent, cu excepţia iluminatorului şi anticearcănului, de care aceasta face abuz întotdeauna.

foto: Hepta

Mai multe