Britney Spears a avut o cădere nervoasă când a ieşit la restaurant cu soțul ei

17 ianuarie 2023   News

Cântăreața s-a enervat că fanii au recunoscut-o și a reacționat ca și cum ar avea o tulburare psihică.

Se pare că Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, nu trec prin cea mai bună perioadă în relația lor. Căci ceea ce părea a fi o ieşire romantică la restaurant s-a transformat într-un moment pe care ar prefera să-l uite.

Cuplul a ajuns vineri seară la restaurantul Joey's din Woodland Hills, Los Angeles, şi totul părea că se desfăşoară normal, până când Sam Asghari s-a ridicat de la masă și a plecat, lăsând-o singură la masă pe cântăreață.

Potrivit site-ului TMZ, atunci când au ajuns la local, cei doi au fost imediat identificați de către clienți, care au început să le facă poze. Cum era de aşteptat, acest lucru a început să o irite pe Britney Spears, care a început să riposteze şi să se arate deranjată de gesturile celorlalţi clienţi. Cei prezenți au relatat că cea supranumită Prințesa Pop avea o atitudine "de maniacă", pentru că țipa și avea un vocabular greu de înțeles, din cauza nepotrivirii frazelor sau a confuziei de idei.

Soțul ei, Sam Asghari, a fost deranjat de comportamentul ei haotic și a ales să iasă în trombă din restaurant, iar ea a rămas fără altă companie.

Site-ul TMZ a postat pe site-ul său o fotografie cu Britney Spears stând singură și părând foarte agitată. Câteva minute mai târziu, a plecat și ea sub supravegherea unui bodyguard, care s-a întors ulterior la restaurant pentru a plăti nota de plată.

Până în prezent, cântăreața nu a comentat pe contul ei de socializare incidentul. În ultimele sale postări a distribuit fotografii şi video-uri în care dansează şi își arată abdomenul și, de câteva săptămâni, a dezactivat opţiunea de comentarii din partea urmăritorilor de pe contul ei de Instagram.

FOTO: Instagram

Mai multe