Britney Spears are demenţă! Chiar tatăl ei a făcut şocanta afirmaţie. Ce dovadă există?

1 mai 2021   News

Jamie Spears (68) a făcut o afirmaţie care a şocat întregul mapamond! Tatăl starului pop susţine că vedeta de 39 de ani suferă de crunta boală psihică, iar el a trebuit să facă cunoscut acest lucru pentru a justifica controlul pe care îl are asupra banilor lui Britney.

Un adevărat război s-a declanşat între tatăl lui Brit şi fanii acesteia. Jamie susţine că faimoasa lui fiică suferă de demenţă, în timp ce admiratorii Prinţesei Pop sunt de părere că acest lucru e imposibil, având în vedere că Spears poate învăţa versurile melodiilor şi rutina paşilor ei de dans în timp ce o persoană cu demenţă nu se poate baza pe memoria recentă deloc.

Britney a lansat o piesă de ziua ei, când a împlinit 39 de ani, în decembrie 2020, Swimming In The Stars, a scos pe piaţă patru albume şi a fost în patru turnee mondiale de când tatăl vedetei controlează finanţele lui Spears. Aşadar cine are dreptate – tatăl Spears sau fanii ei?

Jurnalistul Mobeen Azhar a realizat un documentar, care va fi difuzat săptămâna viitoare în Marea Britanie, şi în care se vorbeşte despre starea psihică a lui Britney. Mai mult, se pare că vor fi făcute atunci publice – prin intermediul documentarului – acte care atestă demenţa de care ar suferi Spears. Iar starea precară a psihicului vedetei ar explica de ce este ea sub strictă supraveghere legală de 12 ani încoace.

Poate avea grijă de banii ei?

În documentarul The Battle For Britney: Fans, Cash and a Conservatorship, care va fi lansat pe 5 mai, sunt prezentate nişte acte în care Jamie Spears a bifat un pătrăţel unde stă scris „Ordinul are de-a face cu demenţa sau tratamentul pentru aşa ceva”. Pe baza acelui document, acelui ordin, Jamie a preluat frâiele finanţelor lui Britney Spears.

Domnul Spears şi-a retras controlul, pe motive medicale, şi-a lăsat toate responsabilităţile financiare pe umerii managerului lui Britney, Jodi Montgomery, însă Brit tot nu poate decide cu privire la averea ei.

Pe 23 iunie, cântăreaţa are programată o vizită la tribunal. Avocaţii ei n-au precizat care e motivul pentru care Spears a cerut această intervenţie, însă e lesne de înţeles că vrea să preai din noi frâiele vieţii ei.

Întrebarea care mai rămâne de pus – e capabilă oare să aibă grijă de banii ei, în starea în care chiar tatăl ei a spus că este vedeta?

Foto - Profimedia

Mai multe