Britney Spears în lenjerie intimă: retuşată sau într-o formă incredibilă?

6 februarie 2015   News

Lansarea noii colecţii de lenjerie intimă a vedetei se apropie cu paşi repezi. Şi cum să atragă mai mulţi fani şi posibili clienţi, dacă nu purtând ea însăşi creaţiile sale sexy şi revelatoare? Britney le-a atras atenţia celor 44 de milioane de fani care îi urmăresc postările

Lansarea noii colecţii de lenjerie intimă a vedetei se apropie cu paşi repezi. Şi cum să atragă mai mulţi fani şi posibili clienţi, dacă nu purtând ea însăşi creaţiile sale sexy şi revelatoare? Britney le-a atras atenţia celor 44 de milioane de fani care îi urmăresc postările în social media cu încă o fotografie seducătoare, în care apare în rolul de femeie fatală.

Iar decorul e şi el perfect: desuurile – bifat, halatul transparent cu puf – bifat, coafura şi machiajul retro – bifat, cadrul idilic – bifat. Doar de formele ei nu suntem sigure că sunt în totalitate naturale, cel mai probabil fiind retuşate virtual pentru ca pielea ei să fie lipsită de cutele fireşti şi subţiate pentru a prezenta lenjeria intimă cât mai senzual. Faţă de fotografia anterioară, postată miercuri de Britney (33), în care părea chiar naturală în desuuri roz, de data aceasta pare că a apelat la retuşări pentru a se prezenta perfect.

Ce-i drept, cântăreaţa de 33 de ani arată tot mai bine în această perioadă. Dacă acum câteva luni era de criticat forma în care se afla, cât şi lookul neglijent, acum Britney face zilnic repetiţii de dans, pentru a fi pregătită pentru concertele sale, cât şi pentru modeling- ea fiind cea care promovează piesele de lenjerie intimă Intimate Collection.

Mai multe