Britney Spears, la întâlnire cu un bărbat atrăgător

9 decembrie 2015   News

Brit şi bodyguardul ei

O vedetă tânără, celebră şi atrăgătoare ca ea nu poate sta singură, în ciuda unor uşoare probleme emoţionale pentru care este cunoscută Britney. Aşa că blondinei nu i-a fost greu să găsească un tip atrăgător, cu care să iasă la o cafea, după ce povestea ei de dragoste cu Charlie Ebersol s-a sfârşit în luna iunie.

Ei bine, ieri, vedeta de 34 de ani a fost zărită întrând într-o cafenea Starbucks, în Calabasas (Los Angeles), alături de un tânăr frumuşel şi bine făcut, care s-a dovedit a fi bodygardul ei. Asta nu înseamnă că între ei nu poate înflori ceva frumos, doar ştim cazul Heidi Klum.

Pentru această ieşire, Britney a afişat o formă extraordinară şi până şi părul a fost mai bine aranjat, spre deosebire de altă dăţi, în care coafura lui Brit este cât se poate de ciufulită.

Vedeta a purtat, ca de obicei, o rochiţă albă scurtă, de vară, şi o pereche de sandale cu toc pătrat, afişând, per total, un look boho care o prinde de minune.

Vedeta a sărbătorit vârsta de 34 de ani săptămâna trecută, fiind surprinsă de familie şi de pieteni cu o petrecere, la ea acasă.

Foto: Printscreen DailyMail.co.uk

Mai multe