Britney Spears şi-a dezactivat contul de Instagram. Ce mesaj le-a transmis fanilor

15 septembrie 2021   News

Cântăreaţa şi-a surprins urmăritorii cu o acţiune neaşteptată. După ce s-a logodit şi şi-a rezolvat divergenţele cu tatăl său, artista a luat o măsură radicală: şi-a şters contul de Instagram.

Platforma aceasta este preferata vedetelor, este modalitatea prin care comunică cel mai uşor cu fanii. Iar cei ai lui Britney sunt de-a dreptul îngrijoraţi.

Ea însă le-a transmis să nu îşi facă griji, că doar îşi doreşte o mică pauză de la interacţiunea online. Care este motivul? Artista doreşte să-şi sărbătorească în tihnă logodna cu Sam Asghari.

Blondina s-a lăudat duminică seara cu inelul superb pe care l-a primit, după care marţi şi-a şters contul de Instagram. Într-un filmuleţ postat, i-am văzut pe cei doi îndrăgostiţi. Cântăreaţa nu a ezitat să accepte cererea în căsătorie şi e foarte posibil să se fi aşteptat, întrucât Sam Asghari fusese fotografiat în timp ce căuta inele de logodnă. Până la urmă, opţiunea câştigătoare a fost o bijuterie semnată Roman Malayev.

Sam Asghari este şi a fost un mare susţinător al iubitei sale în vârstă de 39 de ani, iar cererea sa în căsătorie vine după o agitată perioadă din viaţa cântăreţei, presărată cu scandalurile din presă legate de tutela tatălui său, de sub care cu greu a scăpat.

Spears, în vârstă de 39 de ani, şi Asghari, în vârstă de 27 de ani, s-au cunoscut la filmările pentru videoclipul „Slumber Party”.

Foto: Instagram

Mai multe