Britney Spears, trasă pe dreapta! Ce amendă a primit, după ce a fost prinsă la volan, fără permis

11 octombrie 2023   News

Poliția a tras-o pe dreapta pe Britney Spears luna trecută și a descoperit că aceasta conducea fără permis, potrivit unor documente judiciare obținute de publicația Page Six.

Patrula rutieră din California a constatat că Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, ar fi comis două infracțiuni pe 10 septembrie și, ca urmare, a primit o amendă de 1.140 de dolari.

Conform înregistrărilor de la tribunal, Britney Spears a fost sancționată pentru că nu avea un permis de conducere valabil în posesie și nici dovada unei asigurării a mașinii. Cu toate acestea, avocatul ei, Mathew Rosengart, a declarat marți în exclusivitate pentru Page Six: "Britney a avut tot timpul permis și asigurare; acesta este echivalentul funcțional al unei amenzi de parcare".

Ulterior, un al doilea apropiat al vedetei susține că aceasta „a avut și are asigurare și permis".

Dreptul lui Britney Spears de a-și conduce propria mașină a fost primit cu doar câteva luni înainte ca controversata sa tutelă să fie reziliată în noiembrie 2021. Într-o mărturie explozivă în instanță, în luna iunie a aceluiași an, ea i-a spus judecătoarei Brenda Penny: „Tot ceea ce vreau este să fiu proprietara banilor mei și ca asta să se termine", subliniind măsurile de control pe care tatăl ei și fostul tutore, Jamie Spears, le-a pus asupra ei.

Întâlnirea lui Britney Spears cu polițiștii din cauza unei încălcări a regulilor de circulație a precedat o vizită la domiciliu a ofițerilor mai târziu în cursul lunii. Page Six a confirmat la sfârșitul lunii septembrie că poliția a vizitat-o pe cântăreața la conacul ei din Thousand Oaks, California, pe 27 septembrie, după ce un videoclip îngrijorător în care dansa cu cuțite a devenit viral.

„Cineva apropiat de Britney văzuse videoclipul postat pe rețelele de socializare, în care ea dansează și se învârte cu cuțite în mâini, și erau foarte îngrijorați pentru bunăstarea ei mentală", a declarat anterior căpitanul Dean Worthy, de la biroul șerifului din comitatul Ventura, despre persoana care a făcut apelul.

Cu toate acestea, după ce poliția a efectuat o verificare a stării ei, Britney Spears a revenit pe Instagram unde a recunoscut că și-a "speriat" fanii cu videoclipul ei îngrijorător, dar a insistat că erau "cuțite false". Ea a adăugat: „Acestea nu sunt cuțite reale. Nimeni nu trebuie să se îngrijoreze sau să sune la poliție. Încerc să o imit pe una dintre interpretele mele preferate, Shakira ... o performanță care m-a inspirat!!!"

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe