Brooke Shields a povestit cu ce replică penibilă a încercat Donald Trump s-o cucerească

5 octombrie 2017   News

Să facem o recapitulare! După actriţele Salma Hayek şi Emma Thompson, care au povestit anterior cum Trump a încercat să le agaţe, o altă stea hollywoodian relatează o întâmplare penibilă care îl are în centru pe preşedintele american.

Brooke Shields

Brooke Shields, celebra actriţă din ”Laguna albastră”, a dezvăluit zilele trecute, în emisiunea găzduită de Andy Cohen, că preşedintele Trump a încercat s-o agaţe imediat după cel de-al doilea divorţ al lui. ”Eram pe platoul de filmare şi mă sună el, chiar după ce divorţase”, şi-a început istorisirea actriţa.

Broke despre insistenţele lui Donald Trump

Ulterior, actriţa a dezvăluit că ceea ce a frapat-o n-a fost neapărat iniţiativa lui, ci modul în care a încercat să o agaţe: ”Apoi mi-a spus <<Chiar cred că ar trebui să ieşim la o întâlnire, căci tu eşti ”scumpa Americii”, iar eu sunt cel mai bogat om din America, iar lumea ar vrea să ne vadă împreună>>”. Cât despre răspunsul actriţei, acesta a fost unul diplomat, dată fiind situaţia: ”Am deja un iubit şi nu cred că o să fie fericit să audă asta”.

Broke a mărturisit şi că, la acea vreme, era fix după despărţirea de tenismenul Andre Agassi, şi că iubitul de la acea vreme s-a dovedit a fi soţul ei actual şi tatăl celor două fiice ale sale. Trump, în schimb, a început la scurt timp de la această întâmplare să iasă cu Melania, care, după cum ştim, a devenit soţia cu numărul 3 şi actuala Prima Doamnă a Americii.

Mai multe