Brooke Shields, strălucitoare la 53 de ani. Este botox sau nu?

11 decembrie 2018   News

În 1980, cucerea inimile tuturor cu rolul adolescentei ingenue din filmul "Laguna albastră". Astăzi, celebra actriţă şi una dintre frumuseţile anilor 80-90 îşi poartă frumos vârsta de 53 de ani. 

Brooke Shields ne-a reamintit de femeia frumoasă care a fost şi încă este, graţie apariţiei sale de aseară, de la Gala British Fashion Award, eveniment la care a participat şi Ducesa de Sussex. 

La gala care a avut loc la Royal Albert Hall din Londra, actriţa a purtat un cosum negru elegant, cu pantaloni, elementul sexy fiind bluza cu dantelă de sub sacou. 

Inteersant este că actriţa a afişat un chip mai proaspăt ca de obicei, machiajul minimalist evidenţiindu-i trăsăturile frumoase ale chipului. Ce-i drept, mulţi ar putea spune că actriţa a apelat şi la ceva injecţii cu botox pentru a-şi menţine chipul tânăr, şi asta mai ales la nivelul frunţii şi al pomeţilor. 

În orice caz, actriţa căsătorită din 2001 cu producătorul Chris Henchy nu a exagerat cu aceste intervenţii, aproape greu de observat cu ochiul liber. 

Foto: Profimedia

Mai multe