Brooklyn are o nouă iubită! Victoriei Beckham îi place de ea!

24 iulie 2017   News

Fiul cel mare al soţilor Beckham este un adevărat cuceritor! După ce a bifat o relaţie amoroasă cu starul hollywoodian Chloe Moretz, Brooklyn şi-a îndreptat atenţia spre o altă femeie frumoasă, tânără şi celebră.

Victoria are o relaţie foarte apropiată cu fiul cel mare

De curând, Brooklyn Beckham (18) s-a afişat cu modelul Madison Beer. Se pare că cei doi au relaţie amoroasă în fază incipientă, dar că mama acestuia, designerul Victoria Beckham, şi-a dat deja acordul în ceea ce-i priveşte.

Zilele trecute, Madison şi Brooklyn au fost văzuţi intrând într-un restaurant din Los Angeles, unde se afla şi mama adolescentului, alături de o prietenă apropiată. Cei patru au luat prânzul şi s-au bucurat de timpul petrecut împreună, semn că Victoria a acceptat-o pe Madison drept iubită a fiului său şi posibilă noră.

Sunt împreună de câteva săptămâni

Ce-i drept, cei doi fac o pereche cu adevărat frumoasă, amândoi având interese în modelling şi fotografie, Brooklyn apărând în reclame pentru Burberry, iar Madison fiind o vedetă a Youtube-ului şi model pentru câteva campanii publicitare. Madison a devenit cunoscută după ce a apărut de câteva ori în compania lui Justin Bieber.

A fost ”protejata” lui Justin Bieber

FOTO: Hepta, arhivă OK!, Instagram

Mai multe