Bruce Willis: cum a ajuns să se bâlbâie şi să îşi piardă auzul. Dramele care i-au încercat viaţa cunoscutului actor

2 iunie 2020   News

Unul dintre cei mai populari actori de acţiune, Bruce Willis, a sărbătorit recent 65 de ani, dar femeile din întreaga lume continuă să-l adore. Cele care continuă să şi-l dispute sunt fosta sa soţie, Demi Moore, cu care are trei fiice, şi Emma Heming, care este cu 24 de ani mai tânără decât el, şi care i-a dăruit două fiice. Povestea lui de viaţă este uimitoare, dar să începem cu începutul.

Micul Bruce s-a născut acum 65 de ani în Germania. Mama lui avea origini germane, iar tatăl său era un american cu rădăcini europene, care lucra în armată. Familia s-a mutat în SUA la scurt timp după naşterea lui Bruce, iar el a crescut în New Jersey. Cu toate acestea, fericirea conjugală a părinţilor săi nu a durat mult, aşa că ruptura s-a produs. Bruce a fost atât de marcat de despărţirea lor încât a suferit un şoc şi a  început să se bâlbâie.

Ceea ce l-a ajutat cel mai mult în acele vremuri au fost cursurile de actorie, dar şi spectacolele pe care le susţinea  în faţa publicului. Bruce a lucrat ca animator în cafenele şi baruri înainte de a da lovitura la Hollywood. Epoca de aur a carierei sale de actorie a început în anii '80 şi a continuat în anii '90.

Unul dintre filmele care l-au făcut celebru a fost „Die Hard”, dar este mai puţin cunoscut faptul că, în timpul filmărilor, a obţinut o pierdere auditivă gravă, dar asta nu l-a împedicat să continue. Willis face totul pentru producţiile în care apare, iar dovada este „Al şaselea simţ”. Willis a învăţat să scrie cu mâna dreaptă pentru rolul lui Malcolm Crowe, deşi este stângaci.

Bruce Willis a cunoscut-o pe Demi Moore în 1987 şi s-a îndrăgostit de ea la prima vedere.

S-au căsătorit şi au avut trei fiice - Tallulah, Scout şi Rumer. Dar, cum se întâmplă adesea la Hollywood, dragostea lor s-a uzat, aşa că au decis că divorţul este cea mai bună opţiune pentru ei.  Demi a dezvăluit că Bruce nu era interesat de căsătorie. Totuşi, au rămas însă prieteni şi şi-au crescut împreună fiicele.

Bruce este căsătorit acum cu modelul şi actriţa Emma Heming. Cei doi au două fiice, Evelin şi Mabel.

Mai multe