Bruce Willis nu este fan mască! De ce a refuzat actorul să-şi acopere faţa, într-o farmacie?

14 ianuarie 2021   News

Probabil că, după ce a jucat în filmul Die Hard, Bruce Willis chiar se crede nemuritor.

Actorul de 65 de ani şi-a şocat fanii atunci când a fost fotografiat pe străzile din Los Angeles şi, mai târziu, într-o farmacie, acolo unde a intrat şi a vrut să-şi facă cumpărăturile fără să poarte masca chirurgicală obligatorie.

Mai mult, Bruce Willis nu numai că n-a avut cu el vreo mască, ci a refuzat să-şi acopere faţa chiar şi cu eşarfa pe care o purta la gât şi care putea foarte uşor să fie trasă peste faţă. Se pare că ceilalţi cumpărători din farmacia respectivă i-au atras atenţia starului că n-are voie să intre fără mască, iar când Bruce a refuzat să-şi acopere faţa, a fost poftit afară din magazin.

În California, masca este obligatorie în toate spaţiile indoor, dar şi în zonele exterioare aglomerate. A doua zi după incident, la sfatul putătorului lui de cuvânt, Bruce a dat publicităţii un comunicat în care a spus că regretă incidentul, pe care l-a calificat ca fiind o eroare de judecată.

"Păstraţi măsurile de siguranţă şi continuaţi să purtaţi mască!", a mai scris Bruce Willis în comunicatul menit să-i refacă imaginea.

Foto: Profimedia

Mai multe