Bryan Tanaka, gesturi intime în public cu Mariah Carey. Artista i-a luat minţile cu o fustă mini!

10 octombrie 2017   News

S-a zvonit că s-au cuplat doar pentru o strategie de marketing, apoi s-au despărţit, ca-n cele din urmă să-şi mai dea o şansă. De un an, Mariah Carey se lasă răsfăţată în braţele musculoase ale fostului ei dansator, Bryan Tanalka. Iar ieri seară, pe când se aflau în Malibu, au demonstrat încă o dată că relaţia lor este una cât se poate de adevărată, afişându-se în ipostaze amoroase în văzul tuturor.

N-au mai ţinut cont de nimic!

Foarte romantici!

Mariah Carey şi Bryan Tanaka au fost surprinşi de paparazzi chiar când intrau în restaurantul Nobu, din Malibu. Zâmbăreţi şi binedispuşi, cei doi n-au ţinut cont că-n jurul lor erau şi alte persoane şi au dat frâu sentimentelor. Bryan şi-a înfipt degetele în coapsele artistei, în timp ce aceasta îi şoptea ceva la ureche. Momentul nu s-a încheiat acolo, căci atingerile au continuat şi-n interiorul restaurantului, potrivit declaraţiilor unor angajaţi.

La ieşirea din restaurant, Mariah şi Bryan erau la fel de binedispuşi, afişând gesturi la fel de romantice. S-au ţinut de mână, iar dansatorul a invitat-o, elegant, pe Mariah să urce la bordul unui bolid de lux, pe care acesta l-a condus până la reşedinţa acesteia din Beverly Hills. Nu ştim cum s-a încheiat seara, dar avem o bănuială...

Cât despre vestimentaţia artistei, aceasta a optat pentru look cu adevărat incitant, cu care l-a dat gata pe iubitul ei. Mariah a optat pentru o rochie mini, care prezenta decupaje îndrăzneţe, dresuri negre şi cizme până la genunchi.

foto: SplashNews

Mai multe