Bucureşti Mall anunţă mutarea magazinului Intersport într-un spaţiu mai mare

18 iunie 2014   News

Bucureşti Mall anunţă mutarea magazinului Intersport la subsol, ca urmare a planurilor de renovare şi modernizare a centrului comercial. Pasionaţii de activităţi sportive vor putea găsi acum articolele preferate din cele mai noi colecţii ale brandurilor consacrate, precum şi ale brandurilor comercializate exclusiv în reţeaua

Bucureşti Mall anunţă mutarea magazinului Intersport la subsol, ca urmare a planurilor de renovare şi modernizare a centrului comercial.

Pasionaţii de activităţi sportive vor putea găsi acum articolele preferate din cele mai noi colecţii ale brandurilor consacrate, precum şi ale brandurilor comercializate exclusiv în reţeaua Intersport, în noul magazin de la subsolul mall-ului, întins pe o suprafaţă de 750 mp.

„Suntem într-un moment în care reconfigurăm spaţiile din mall, adaptându-ne astfel nevoilor clienţilor noştri. Mutarea magaznului Intersport într-un spaţiu mai generos vine în întâmpinarea persoanelor active care pot găsi aici o gamă variată de produse sportive”, spune Razvan Gaiţă, General Manager Anchor Grup.

Lucrările de renovare la Bucureşti Mall vor începe în toamna acestui an, vizând de asemenea repoziţionarea centrului comercial ca mall axat pe zona de fashion.

Mai multe