Cadoul secret de la Charles pentru Diana scos la licitaţie! Nimeni nu a ştiut nimic de el mai bine de 20 de ani

9 iunie 2021   News

Un cadou de la prinţul Charles pentru Diana va fi vândut la licitaţie, după ce timp de 20 de ani a fost ţinut secret.

Este vorba de maşina pe care Charles i-a oferit-o drept cadou de logodnă. Proprietarul maşinii vrea să rămână anonim. Este însă un fan al regretatei prinţese şi a condus mult Fordul Escort Ghia Saloon din 1981 la el în oraş, însă nu a spus niciodată cine a fost primul proprietar.

Prinţul de Wales i-a dăruit maşina viitoarei sale mirese în mai 1981. Lady Diana a condus maşina până în august 1982. Licitaţia se va ţine pe 29 iunie şi specialiştii estimează că va fi vândută cu aproximativ 54.000 – 73.000 de dolari.

Maşina are şi acum plăcuţele de înmatriculare originale: WEV 297W şi are un kilometraj de 133.575 kilometri. De asemenea, vopseaua şi caroseria sunt originale. Pe faţa maşinii există şi acum o mascotă metalică în formă de broască, însă aceasta este o replică fiindcă Lady Diana a păstrat broasca originală care îi fusese dăruită de Lady Sarah Spencer, sora ei, atunci când a vândut maşina. Se pare că era întruchiparea broscuţei din poveşti pe care o săruţi şi se transformă într-un prinţ.

Foto: Profimedia

Mai multe