Cadru de familie! Cristiano Ronaldo, alături de gemeni şi de fiul cel mare

5 iulie 2017   News

Deşi s-a zvonit multă vreme că a apelat din nou la o mamă surogat şi că urmează să devină tată de gemeni, fotbalistul Cristiano Ronaldo n-a confirmat aceasta veste decât după naşterea gemenilor. Iar acum nu se poate opri din postat imagini cu aceştia pe reţelele de socializare!

Cadru de familie

Mândru de familia sa, sportivul de la Real Madrid a postat pe reţelele de socializare o nouă fotografie cu gemenii săi, o fetiţă şi un băieţel, dar şi cu Cristiano Ronaldo Jr, băieţelul lui mai mare. Fotbalistul le-a povestit fanilor internauţi că băieţelul de şapte ani se comportă deja ca un frăţior mai mare pentru mezini şi că este foarte responsabil în ceea ce priveşte îngrijirea lor.

Fotografia cu care a confirmat venirea pe lume a gemenilor

La vederea unui astfel de cadru familial, fanii internauţi nu s-au putut abţine să nu-l felicite pe sportiv pentru familia frumoasă pe care o are. Unii dintre ei au speculat, însă, şi faptul că fotbalistul se pregăteşte să devină tată a patra oară, iubita sa, modelul Georgina Rodriguez, fiind însărcinată. Rămâne de văzut, însă, dacă Cristiano Ronaldo va confirma această informaţie.

Iubita lui pare a fi însărcinată

foto: Instagram

Mai multe