Caitlyn Jenner a mers până la capăt cu transformarea sa. Iată prin ce a trecut recent!

11 aprilie 2017   News

Tatăl surorilor Kylie şi Kendall Jenner, fostul Bruce – actualmente Caitlyn Jenner, se pregăteşte să scrie o carte despre întreaga viaţă, curprinzând şi transformările radicale prin care a trecut în ultimii doi ani.

Caitlyn, la o lună de la respectiva operaţie

Ne referim, desigur, la faptul că a trecut de la Bruce la Caitlyn Jenner, dar şi la intervenţiile chirurgicale pe care şi le-a făcut pentru a ajunge să ducă ”o viaţă autentică”. Cartea, numită ”The Secrets of My Life”, dezvăluie faptul că Bruce a mers până la capăt pentru a deveni femeie, asta însemnând că a trecut şi prin operaţia de schimbare de sex.

Da, în luna ianuarie a acestui an, fostul soţ al lui Kris Jenner şi-a îndepărtat penisul şi testiculele, pentru a-şi putea forma vaginul. Noile ei organe genitale au chiar şi clitoris, ceea ce-nseamnă că ”e capabil să determine orgasmul”, povesteşte Caitlyn în noua ei carte.

Cartea va ieşi pe 25 aprilie

”Aţi vrut să ştiţi, aşa că acum ştiţi. Dar e pentru prima oară, şi ultima oară, când vorbesc despre asta. Operaţia a fost un succes, şi nu mă simt doar minunat, ci şi eliberată. (...) Eu îmi doream doar să am părţile potrivite ale corpului meu. Mă săturasem s-o ascund non-stop. Acum o să duc un trai autentic pentru prima dată în viaţa mea.”, este ceea ce scrie Caitlyn în pasajul referitor la schimbarea de sex.

Bruce (dreapta) a fost căsătorit cu Kris Jenner timp de 24 de ani.

Bruce - devenit Caitlyn- a fost căsătorit timp de 24 de ani cu Kris Jenner, mama fetelor Kardashian. Cu Kris, acesta are două fete, pe Kylie şi Kendall Jenner. Înainte de Kris, Bruce a fost de alte două ori, mariaje din care au rezultat alţi patru copii.

Bruce Jenner a devenit unul dintre cei mai proeminenţi atleţi americani din anii 1970 după ce a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, unde a doborât recordul mondial de puncte în proba de decatlon.

foto: getty

Mai multe