Caitlyn Jenner dezvăluie cauza ranei de la nas. Este îngrijorător!

21 martie 2018   News

Zilele trecute, nişte imagini surprinse de paparazzi îi îngrijorau pe fanii lui Caitlyn Jenner, fost Bruce - tatăl lui Kendall şi al lui Kylie Jenner. Transformat în femeie de mai bine de doi ani, fostul soţ al lui Kris Jenner a suferit o mulţime de operaţii estetice pentru a se apropia cât mai mult de imaginea pe care şi-o dorea, mergând până la capăt - cu o operaţie de schimbare de sex.

Acum este o femeie în toată regula, dar se pare că nu este lipsită de probleme. Caitlyn era surprinsă cu o rană destul de urâtă la nas şi toţi credeau că şi-a făcut o nouă operaţie estetică. Totuşi, vedeta a ţinut să-şi lămurească fanii în legătură cu acest semn de pe nas destul de pronunţat, dezminţind zvonurile unei rinoplastii.

Jenner a explicat ce a păţit la nas. În vârstă de 68 de ani, femeia a distribuit o fotografie nemachiată, arătându-şi nasul roşu acoperit de o crustă care părea să sângereze, spunând că pielea sa a suferit leziuni din cauza expunerii la soare. "Recent am avut de suferit din cauza unor leziuni provocate de soare pe nasul meu. Folosiţi creme cu protecţie solară!", i-a îndemnat ea pe prietenii virtuali, demonstrând că efectele expunerii la soare pot duce la boli de piele.

Să fie vorba de cancer de piele? Caitlyn pare să-i calce pe urme lui Hugh Jackman, care şi-a documentat lupta cu cancerul de piele pe social media, în speranţa de a creşte gradul de conştientizare.

Foto: Captură DailyMail.co.uk, Instagram

Mai multe