Caitlyn Jenner s-a operat la nas? Imagini îngrijorătoare cu tatăl lui Kylie şi Kendall Jenner!

19 martie 2018   News

S-a tranformat din bărbat într-o femeie în toată regula, făcându-le concurenţă fiicelor sale în ceea ce priveşte outfiturile alese la evenimente, make-up sau hairstyle. Tatăl biologic al surorilor Kylie şi Kendall Jenner, fostul Bruce – actualmente Caitlyn Jenner şi tatăl vitreg al surorile Kardashian, pare să fi trecut ptrint-o nouă operaţie estetică.

A mers până la capăt cu tranformarea sa, iar în ultimii doi ani operaţiile estetice au făcut parte din procesul de a ajunge o femeie autentică, asta incluzând şi o operaţie delicată de schimbare de sex.

Dar cele mai recent fotografii o înfăţişează pe Caitlyn Jenner (68) cu o rană foarte urâtă la nas. Surprinsă fără machiaj, nu şi-a ascuns deloc noua înfăţişare care pare a fi rezultatul unei noi intervenţii chirurgicale.

Îmrăcată sport, în denim, cu o jachetă nude şi o pereche de încălţări de alergat în picioare, a vrut să treacă neobservată, însă detaliul inestetic de la nas le-a atras atenţia paparazzilor. Imaginile sunt destul de îngrijorătoare. Să fi apelat din nou la bisturiu?

Foto: Captură DailyMail.cu.uk, Arhiva OK!

Mai multe