Calvin Harris, consolat de Nicole Scherzinger

11 iulie 2016   News

Acum o lună, Calvin Harris s-a despărţit de Taylor Swift. Şi deşi iniţial Calvin părea mulţumit de cum au evoluat lucrurile, ulterior acesta a dat de înţeles că ruptura de celebra cântăreaţă l-a rănit destul de tare.

Calvin şi-a petrecut noaptea într-un club cu Nicole Scherzinger

Weekendul trecut, însă, Calvin a uitat şi de Taylor şi de despărţire, DJ-ul fiind surprins alături de voluptuoasa Nicole Scherzinger în clubul de noapte Tape, din Mayfair. Cei doi au petrecut o noapte de pomină împreună, paparazzi surprinzându-i părăsind clubul tocmai dimineaţa.

Culmea e că cei doi au ieşit la braţ, dând naştere zvonurilor privind o relaţie între cei doi. Totuşi, noi ştim că Nicole are deja o relaţie, cu tenismenul Grigor Dimitrov, aşa că cel mai probabil e vorba de o ieşire între prieteni.

Calvin a condus-o pe Nicole până la hotelul în care era cazată

Idee, confirmată şi de un apropiat de-al lui Nicole, care a povestit cum a ajuns Nicole în compania lui Calvin. ”El şi Nicole se cunosc din Los Angeles. Ea era în Tape cu verişorul ei, dar a sfârşit prin a petrece seara cu Calvin. S-au distrat de minune, iar la sfârşitul serii, Calvin s-a oferit s-o conducă până la hotel pe Nicole. Totuşi, ea e foarte îndrăgostită de Grigor.”, spune această sursă.

captură DalyMail.co.uk

Mai multe