Cameron Diaz, surprinsă fără machiaj la cinci ani după ce s-a retras din cinematografie! Le-a arătat semne obscene paparazzilor

28 octombrie 2019   News

În anul 2014, Cameron Diaz apărea în ultimul ei film, „Annie“, iar în luna septembrie dezvăluia şi motivul pentru care s-a retras din cinematografie, deşi are doar 47 de ani.

Celebra actriţă le-a spus celor de la InStyle că a cunoscut faima la 20 de ani, astfel că a avut o carieră destul de lungă şi că a simţit nevoie să-şi acorde un timp şi ei. „A venit vremea să-mi reorganizez viaţa şi să aleg eu când şi cum voi reveni. Dacă voi decide să revin“, spunea Cameron Diaz în urmă cu aproximativ o lună.

Deşi a dispărut din lumina reflectoarelor, actriţa este urmărită în continuare de paparazzi, iar zilele trecute aceştia au reuşit să o fotografieze fără machiaj în timp ce se afla în Beverly Hills. Cameron Diaz se afla la un salon de înfrumuseţare, acolo unde îşi făcea manichiura, iar după ce a ieşit din acea locaţie şi i-a văzut pe fotografi, actriţa le-a arătat semne obscene acestora.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Mai multe