Camilla, confundată cu Prinţesa Diana

6 octombrie 2010   News

Şeful Comitetului de Organizare a Jocurilor Commonwealth-ului, Suresh Kalmadi, a reuşit o gafă de proporţii la ceremonia de deschidere a competiţiei desfăşurate în New Delhi. Suresh a confundat-o pe Camilla, Ducesa de Cornwall, care l-a însoţit pe Prinţul Charles la Delhi, cu Lady Diana, fosta lui soţie, decedată într-un accident de maşină acum 13 ani.

Şeful Comitetului de Organizare a Jocurilor Commonwealth-ului din New Delhi, Suresh Kalmadi, a reuşit o gafă de proporţii la ceremonia de deschidere a competiţiei.

Suresh a confundat-o pe Camilla, Ducesa de Cornwall, care l-a însoţit pe Prinţul Charles la Delhi, cu Lady Diana, fosta lui soţie, decedată într-un accident de maşină acum 13 ani. În consecinţă, emoţionatul Kalmadi i-a mulţumit regretatei Lady Di pentru prezenţa la ceremonia inaugurală a jocurilor. Mai mult, acesta a persistat în eroare, declarând la conferinţa de presă: „Da, Prinţesa Diana a fost aici”. Apoi s-a corectat: „Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall. Acum au plecat, dar au apreciat toate eforturile pe care le-am făcut aici”.

Desigur, Suresh a fost extrem de stresat cu organizarea, care a presupus, printre altele, renovarea bazelor sportive, fiind prima dată când India găzduieşte Jocurile Commonwealth-ului. Lucrurile nu au decurs însă în totalitate aşa cum plănuise, fiindcă indienii nu s-au înghesuit să asiste la diferitele concursuri, iar Suresh a trebuit să-i dea explicaţii Prinţului Charles pentru sălile aproape goale. Stresul şi-a spus astfel cuvântul şi organizatorul a cedat nervos, făcând o gafă colosală, pe care însă cuplul regal britanic a trecut-o cu vederea.

Foto: Northfoto

Mai multe