Cancerul e în remisie! Cum arată Shannen Doherty acum?

23 iunie 2017   News

După doi ani de luptă cu cancerul, Shannen Doherty anunţa că a ieşit triumfătoare din lupta cu cancerul. Acum, aceasta îşi trăieşte viaţa cu intensitate şi este recunoscătoare pentru fiecare zi în compania celor dragi.

Pe timpul tratamentului a fost nevoită să-l tundă. Aici e alături de mama sa!

Acum două luni, starul din „Beverly Hills” a anunţat că boala sa este în remisie, asta înseamnând că a răspuns tratamentului agresiv la care s-a supus şi că are şanse de a scăpa de cancer. Tocmai de aceea, Shannen Doherty s-a reinventat total!

Este cu zâmbetul pe buze mereu şi, deşi încă n-a uitat prin tot ce a trecut, spune că e pregătită să trăiască tot ce mai are de trăit. Zilele trecute, actriţa a postat pe contul de Instagram câteva fotografii tare îmbucurătoare pentru fanii ei internauţi.

Alături de soţul său, în prezent.

Le-a spus, cu acea ocazie, că e mai pregătită ca oricând să revină în atenţia tuturor cu proiecte profesionale uimitoare, acum că a primit o a doua şansă la viaţă. ”Sunt atât de recunoscătoare că trăiesc şi că sunt în remisie. Îmi dă mai mult timp să mă concentrez pe lucrurile pe care le iubesc: familia mea, scrisul, regizatul şi lupta pentru cauzele în care cred”, spune ea într-una dintre postările virtuale.

Shannen se bucură de fiecare zi trăită

Un alt lucru îmbucurător pe care l-am văzut în postările acesteia a fost faptul că părul a început să crească. Dacă pe timpul tratamentului şi-a ţinut părul tuns foarte scurt, acum Shannen se bucură de bucle generoase. Recunoaşte, însă, că e nerăbdătoare să crească şi mai lung de atât. ”Abia aştept să am plete lungi”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii din trecut, de pe vremea când filma la ”Beverly Hills”.

Alături de soţul ei.

foto: Instagram

Mai multe