Când l-a cunoscut pe soţul ei, Andreea Bălan era într-o altă relaţie VIDEO

20 februarie 2018   News

Artista a dezvăluit, pentru Antena Stars, că încă nu pusese punct relaţiei anterioare, când s-a îndrăgostit de George Burcea.

Andreea Bălan şi actorul George Burcea s-au cunoscut în 2014 pe platourile de filmare ale unui videoclip al artistei. De atunci, Andreea a simţit că el este bărbatul potrivit pentru ea şi, deşi era într-o relaţie cu americanul Michael, a decis să rupă legătura, pentru a putea fi cu George.

"Eu l-am ales pe el, pentru că îmi doream un bărbat frumuşel, brunet, înalt - e foarte înalt, are 1,93 cm - şi mi-au plăcut pozele. Apoi ne-am întâlnit la videoclip. Aveam pe cineva, dar ştiam că o să mă despart. Adică, aveam o relaţie la distanţă şi ştiam că n-o să meargă. Şi ştiam că, după o relaţie de mulţi ani, urmează clar o relaţie de sacrificiu şi ştiam că relaţia aia la distanţă e doar o relaţie pansament, doar ca să mă vindec şi ştiam că după acea relaţie vine apoi persoana potrivită pentru mine. Şi ne-am întâlnit la videoclip şi mi-am şi zis în gând: "Hm, ce băiat! Mă despart de celălalt şi o să fiu cu George"", a mărturisit Andreea Bălan în emisiunea "Star Chef", de la Antena Stars.

"Mi s-a părut un băiat foarte educat şi autentic, sincer, fără artificii. Adică nu a încercat să mă impresioneze. Şi mi s-a părut liniştit, un băiat la locul lui. Şi eu, cu viaţa pe care o am, zbuciumată şi cu toate nebuniile, am nevoie de cineva care să-mi ofere linişte acasă şi totodată să aibă grijă de mine", a mai spus ea la Antena Stars.

Născut pe 15 ianuarie 1988 la Eforie Sud, George Burcea a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", a jucat în filmele "Closer to the moon" şi "Itaker", în piesele de teatru "Fraţii Karamazov" şi "Azilul de noapte", dar a apărut şi în mai multe reclame.

Mai multe