Cântăreaţa JO joacă în serialul Profu' de la Pro TV: "Mi-a deschis apetitul spre film"

5 februarie 2021   News

Am văzut-o până acum pe scenă, ca artistă, dar iată că acum joacă în serialul "Profu" de la Pro TV! Ce spune JO despre noua experienţă!

Sezonul 2 din Profu` revine la PRO TV pe 11 februarie, de la 21:30, cu o mulţime de surprize, situaţii limită, umor şi o poveste de dragoste cu peripeţii. Din distribuţie va face parte şi artista Jo, care o va interpreta pe Rebecca – un personaj complex care va surprinde cu alegerile pe care le va face.

„Până la Profu’ nu mai jucasem decât pe scena facultăţii, nu eram familiarizată deloc cu filmările unui serial/film. Sunt o persoană foarte emotivă şi nu cu foarte mare încredere în sine (în ciuda aparenţelor şi a rolului de bad girl pe care îl joc în serial), iar de multe ori m-am lăsat copleşită de emoţii la anumite cadre”,  a spus Jo pentru protv.ro.

Artista a mărturisit că i-a plăcut la filmări şi şi-ar dori să repete experienţa: „Am avut noroc de o echipă care m-a ajutat şi m-a făcut să mă simt minunat şi să mă relaxez. Ne-am înţeles foarte bine din prima clipă, mă bucur enorm că am avut ocazia să lucrez cu oameni atât de pasionaţi şi inspiraţionali. Sezonul acesta doar mi-a deschis apetitul spre film. Pe când începusem să mă obişnuiesc şi să îmi intru foarte bine in mână, s-au şi terminat filmările! MAI VREAU!!!”.

Actori noi, situaţii limită şi întâmplări la care nu ne-am fi aşteptat. Sezonul 2 Profu` revine cu multe surprize pe 11 februarie, de la 21:30.

Mai multe