Cântăreaţa Sia a publicat fotografia nud cu care era şantajată!

7 noiembrie 2017   News

Nici cântăreaţa în vârstă de 41 de ani n-a scăpat de hackeri! O fotografie de-a ei, în care apare complet goală, a fost furată de aceştia, cu scopul de a obţine foloase materiale. Din păcate pentru ei, Sia a decis s-o facă publică, pentru a nu mai putea fi şantajată cu ea.

Artista a publicat o fotografie în care apare goală, cu care era şantajată

Fanii internauţi ai cântăreţei austrialiene au avut, ieri, parte de o surpriză de proporţii. Sia a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare goală, motivându-şi decizia ca ultimă soluţie de a scăpa de şantajul unor oportunişti care intraseră în posesia acestei fotografii. ”Aparent, cineva încearcă să vândă fotografii în care apar goală fanilor mei. Păstraţi-vă banii, iat-o aici pe gratis.”, a scris artista în dreptul postării sale.

Fotografia cu care era şantajată

După cum era de aşteptat, mulţi dintre fanii artistei au felicitat-o pentru curaj, dar şi pentru mişcarea inspirată, dejucând astfel intenţiile acelui oportunist.

Sia are 41 de ani

Sia e una dintre artistele cele mai de succes din prezent. Ea s-a făcut cunoscută graţie vocii excepţionale, dar şi a costumului scenic, ea purtând constant o perucă cu un breton lung, care îi acoperă faţa. La un moment dat, Sia a declarat că a ales o astfel de soluţie pentru a-şi proteja viaţa personală.

Mai multe