Cântăreţul Phil Collins, vizibil îmbătrânit la un eveniment. Încă merge ajutat de baston!

11 decembrie 2017   News

După o viaţă tumultuoasă, excesele din tinereţe îşi spun cuvântul acum. La 66 de ani, cântăreţul Phil Collins a ajuns de nerecunocut, vizibil îmbătrânit şi cu probleme de sănătate, merge ajutat de baston şi este o umbră a cuceritorului de altădată.

Însoţit de fosta lui soţie, de care a divorţat în 2008 şi cu care ulterior s-a împăcat în octombrie 2016, Orianne Cevey, Phil a apărut recent la un eveniment, iar pensionarea înainte de veme în cazul lui pare că lasă urme vizibile. Din nou, Phil a apărut pe scenă în baston, la câteva luni de la intervenţia chirurgicală la spate. După cum spunea şi el imediat după intervenţie, pperaţia îl împiedică să cânte la baterie, iar spirjinul său de nădejde este bastonul, tocmai pentru a nu forţa coloana.

Alături de fosta lui soţie.

Şi ghinionul se ţine lanţ de artist, căci în vara acestui an a fost internat de urgenţă la spital după ce  s-a împiedicat în timp ce se ducea la toaletă în toiul nopţii, a căzut şi s-a ales cu o rană destul de urâtă la cap. Într-adevăr, celebrul artist în vârstă de 66 de ani, foloseşte încă bastonul pe post de sprijin, semn că starea sa de sănătate nu este tocmai bună.

Foto: Getty Images

Mai multe