Cântăreţul Sam Smith a slăbit enorm. Ce s-a întâmplat cu el?

4 august 2017   News

”Stay with me”, ”Lay me down”, sau ”Money on my mind” sunt piesele cu care a cucerit publicul internaţional. În scurt timp, Sam Smith a decvenit unul dintre cei mai faimoşi artişti mondiali, având nu mai puţin de patru trofee Grammy câştigate graţie talentului său.

Atunci şi acum.

De când s-a lansat şi până în prezent, Sam Smith a trecut printr-o serie de transformări. Totuşi, zilele trecute, ni s-a părut mai schimbat ca oricând. Artistul în vârstă de 25 de ani s-a prezentat la o petrecerea Yves Saint Lauren, din Londra, şi i-a uimit pe toţi cu înfăţişarea lui.

Cântăreţul britanic a slăbit spectaculos, iar aspectul lui fizic s-a schimbat dramatic, mulţi nerecunoscându-l pe îndrăgitul artist. Îmbrăcat cu un tricou alb, retro, şi o pereche de blugi, Sam Smith  a acaparat privirile tuturor de la acea petrecere, dat fiind faptul că imaginea lui din prezent nu mai seamănă deloc cu cea pe care o afişa la începutul carierei sale.

Aşa arată în prezent artistul

Cât despre kilogramele pierdute, Sam n-a declarat, până acum, public cât a slăbit de când a devenit faimos, însă ştim că-n aprilie 2015 avea deja cu 7 kilograme mai puţin faţă de anul lansării lui.

Vorbind despre schimbarea lui fizică, în 2016, Sam admitea că transformarea a fost una dorită şi că a fost posibilă unei diete speciale. ”Nu mai mănânc ca un porc acum, asta fac, în principal, în prezent. E foarte, foarte dificil, însă. Iubesc mâncarea atât de mult încât e o luptă continuă. O să fie mereu o bătălie, însă o să-ncerc să mă descurc cât mai bine.”, declara acesta în urmă cu un an.

Sam spunea că persoana care l-a ajutat să-şi schimbe viaţa este ”diet guru” Amelia Freer. ”Acum trei săptămâni am cunoscut-o pe această femeie şi mi-a schimbat complet viaţa. Amelia Freer m-a ajutat să pierd foarte multe kilograme în doar două săptămâni şi mi-a schimbat definitiv relaţia cu mâncarea. Nici măcar nu mai e vorba despre pierderea kilogramelor, e vorba despre a te simţi fericit cu tine. Te iubesc Amelia şi-ţi mulţumesc că m-ai făcut să mă simt atât de fericit”, declara el pe Instagram.

foto: Getty / Splash

Mai multe