Care Ben? J Lo își vede mai departe de viață, surâzătoare. Cum a apărut în Hamptons, pe bicicletă

16 iulie 2024   News

Artista a fost surprinsă neașteptat de senină, de parcă n-ar avea nicio grijă pe fața pământului. J Lo face dovada stăpânirii de sine fabuloase pe care o are.

Un om care e bine cu el este bine cu toată lumea. Nu pune la suflet dramele pe care i le tot cauzează încă soțul Ben Affleck, lângă care nu mai este văzută de săptămâni bune. Mai exact, de 43 de zile cei doi nu au mai fost văzuți împreună!

Ca o bombonică în alb și roz, Jennifer Lopez a dat frâu liber copilăriei și veseliei într-o zi însorită de vară.

În șlapi, pantaloni scurți și o bicicletă adorabilă cu coșuleț de ratan, Jennifer Lopez pedalează de zor prin Hamptons, destinația șic a vedetelor din LA pe timp de vară.

Cu zâmbetul pe buze, J Lo pare că a depășit momentul dureros din viața sa.

Deși l-a iubit mult pe Affleck, nu a creat atașamente bolnăvicioase.

Recent, și Ben Affleck a fost fotografiat pe două roți: însă actorul s-a plimbat prin LA cu motorul, anume parcă să se detensioneze puțin.

Presa mondenă speculează în continuare că divorțul dintre ei este iminent, probabil că în această perioadă se și pronunță. Cert este că cei doi nu au apucat să se bucure prea mult de casa pe care și-au luat-o, că deja este scoasă la vânzare.

Starul din Argo a părăsit domiciliul conjugal de luni bune! A ales să stea cu chirie, într-o vilă aproape de fosta soție Jennifer Garner, cu care are trei copii.

Fiicele lui Ben se înțeleg perfect cu Jennifer Lopez și cu gemenii acesteia. Familiile abia închegate nu și-ar dori despărțirea lor, însă nu ține de ei.

Cei doi soți par că încă nu au găsit un numitor comun care să le readucă armonia în cuplu. Unii apropiați ai lui Affleck sunt îngrijorați pentru el, să nu se apuce iar de alcool.

Indiferent cum se va tranșa situația, cu siguranță starurile vor alege discreția și nu-și vor spăla rufele murdare în public. Nu este genul lor.

Foto: Profimedia

Mai multe