Care este cauza despărţirii lui Bradley Cooper de Irina Shayk? Cine e de vină pentru destrămarea relaţiei lor?

11 iunie 2019   News

Săptămâna trecută, presa internaţională titra că relaţia de patru ani dintre starul hollywoodian şi frumosul manechin a ajuns la final. Motivul – speculau ei – ar fi fost apropierea dintre Bradley şi fostul lui co-star, Lady Gaga.

Acum, un nou articol din revista People tratează distanţarea dintre cei doi parteneri de viaţă, susţinând că totul are de-a face cu filmul pe care Bradley Cooper l-a făcut alături de Lady Gaga. Chipurile, actorul s-ar fi ”distanţat emoţional” de iubita lui, manechinul Irina Shayk, ”în timpul filmărilor îndelungate” la pelicula ”A star is born”.

Un apropiat de-al cuplului a tratat acest subiect, menţionând că atât Bradley, cât şi Irina au încercat să-şi repare relaţia de dragul fiicei lor de doi ani, Lea de Seine: ”Au încercat să-şi salveze relaţia, dar totul se schimbase”. De altfel, Bradley dăduse un indiciu asupra relaţiei lui problematice, într-un interviu de promovare al peliculei.

Pe atunci, actorul recunoscuse că Irina Shayk a avut foarte multă răbdare cu el în respectiva perioadă, dat fiind faptul că el e genul de actor care se dedică întru-totul rolului pe care îl joacă. ”Îi mulţumesc Irinei pentru că m-a suportat pe mine în timp ce încercam să fac muzică, în beciul casei noastre, timp de un an.”, spunea el la începutul acestui an. O altă sursă a confirmat şi acestea spuse: ”El se concentrează pe sine şi pe carieră şi nu vrea alte distrageri. Când ia un rol, rămâne în personaj, pe toată perioada filmării”.

Mai multe