Care este pasul următor în cariera Laurei Cosoi?
După ce a câştigat distincţia “Best in the World” la sectiunea Best Tv Chef Book – Europe, Laura Cosoi, singura autoare din România care a câştigat prestigiosul Gourmand Cookbook, va participa
După ce a câştigat distincţia “Best in the World” la sectiunea Best Tv Chef Book – Europe, Laura Cosoi, singura autoare din România care a câştigat prestigiosul Gourmand Cookbook, va participa cu jurnalul său culinar, “Rămâi la masă”, la Targul de carte de la Frankfurt, cea mai mare întrunire a publisherilor din lume.
Aceasta este o oportunitate ca “reţeta” atât de specială după care a fost conceput “Rămâi la masă”, aceea de jurnal culinar, să cucereasca participanţii la Târgul de carte de la Frankfurt, iar volumul de debut al Laurei Cosoi să fie tradus şi în alte limbi.
“Am vrut să transmit prin această carte pasiune şi bucurie – pasiunea de a găti, de a aranja masa impecabil şi bucuria de a dărui apoi celor din jur ceva care să le încânte şi trupul şi sufletul – o parte din viaţa mea. Faptul că am reuşit să aduc în România Oscarul culinar – cum este numit Gourmand Award – a fost o bucurie foarte mare pentru mine. Iar dacă Rămâi la masă? îşi va continua călătoria prin lume, după ce a colindat toată tara, va împlini şi mai mult experienţa frumoasă pe care am trăit-o publicând această carte”, spune Laura Cosoi.
Cu 7100 de expozanţi din mai mult de 100 de ţări, peste 4000 de evenimente, în jur de 9000 de jurnalişti acreditaţi şi peste un sfert de million de vizitatori anual, Târgul de carte de la Frankfurt este cel mai mare eveniment de profil din întreaga lume.