Care mai e relaţia între Ellen Pompeo şi fostul ei partener de pe micile ecrane, Patrick Dempsey

11 decembrie 2018   News

Fanii serialului medical „Anatomia lui Grey” s-au obişnuit greu cu ideea că Meredith Grey, jucată de Ellen Pompeo, a rămas fără iubirea vieţii ei, Derek Shepherd, dat fiind faptul că actorul Patrick Dempsey a decis să părăsească producţia.

Acum, la trei ani de la această schimbare majoră, Ellen Pompeo vorbeşte despre relaţia dintre ea şi Patrick Dempsey, fostul ei co-star. Invitată în emisiunea Jadei Pinkett-Smith, actriţa de 49 de ani a dezvăluit că nu mai există nicio minimă comunicare între ea şi fostul co-star: ”Nu am mai vorbit de când el a părăsit producţia”.

”Nu-i port pică, este un actor excelent şi am făcut tot ce-am putut împreună, în acest show. A dat 11 ani din viaţa lui show-ului”, a continuat Ellen Pompeo, spre dezamăgirea fanilor serialului, care sperau ca cele două co-staruri să aibă o relaţie de amiciţie şi dincolo de micile ecrane.

Patrick Dempsey a părăsit serialul ”Anatomia lui Grey” în sezonul 11, dorindu-şi să se conctreze şi pe alte producţii. Din păcate pentru el, nicio altă peliculă nu i-a adus atât de mult succes precum i-a adus rolul lui Dr. Derek Shepherd.

Mai multe