Care sunt actriţele care au dat casting pentru „rolul” de iubită a lui Tom Cruise?

9 iulie 2018   News

Toată lumea ştie despre relaţia specială pe care starul hollywoodian o are cu biserica din care face parte. Aşadar, nu e de mirare pentru mulţi că actorul le permite scientologilor să intervină chiar şi în viaţa lui privată. Iată cum!

Penelope Cruz

Colega de platou de la Vanilla Sky (2001) a fost cea care i-a făcut divorţul de Nicole Kidman mai suportabil superstarului hollywoodian. Prima lui iubită după despărţirea de frumoasa australiancă a rezistat alături de Tom timp de trei ani. Cruise era chiar pe punctul de-a o cere în căsătorie – atât de mult era îndrăgostit de ea – însă Penelope nu era deloc interesată de scientologie şi l-a refuzat politicos pe partenerul ei.

“Penelope l-a părăsit pe Tom pentru simplul motiv că simţea că Biserica Scientologică era cea de-a treia roată din relaţia lor, era tot timpul implicată în idila lor. Nu că are ea ceva împotriva religiei, însă pur şi simplu nu şi-a dorit astfel de complicaţii în viaţa ei”, a declarat o sursă din apropierea fostului cuplu.

Sofia Vergara

Starul serialului Modern Family a fost una dintre frumoasele femei pe care Tom – acompaniat, bineînţeles, de biserică! – le-a preferat după despărţirea de Penelope Cruz. Biata femeie habar n-avea în ce urma să se bage, dar, când a aflat, a fugit mâncând pământul.

The New York Post a publicat un articol cu privire la lista scurtă de femei de care Cruise era interesat. Şi care, bineînţeles, erau aprobate de către scientologi. Will Smith, prietenul apropiat al lui Tom, a cedat insistenţelor acestuia de a o invita pe Sofia la o petrecere de dinaintea Oscarurilor, pentru a o cunoaşte personal şi Cruise. Vergara s-a prezentat la party fără să aibă habar de planul pus în practică de cei doi actori. Când l-a întâlnit pe Tom, a fost pe loc vrăjită de şarmantul bărbat care a continuat să îi facă curte cu nenumărate complimente şi mici cadouri constând în ciocolată şi flori.

Într-un final, Vergara a fost invitată la sediul scientologic, unde şeful suprem, Miscavige pe numele lui, i-a cerut acesteia să renunţe la catolicism şi să se convertească la scientologie, doar aşa putând să devină cea de-a treia doamnă Cruise.

“Sofia a fost pur şi simplu îngrozită de propunere. Credea că Dumnezeu o va trăsni de sus dacă va renunţa la religia ei”, a declarat o sursă despre finalul relaţiei dintre Tom şi Sofia.

Jennifer Garner

În cartea Tom Cruise: An Unauthorized Biography, autorul Andrew Morton susţine că, în 2004, tot după despărţirea lui Tom de Penelope, Cruise i-a făcut curte şi fostei soţii a lui Ben Affleck. El îi lăsa ei mesaje vocale subtile în care o întreba "Ştii cumva ce înseamnă libertatea adevărată?" Se pare că, pentru a impresiona, actorul i-a dăruit lui Jennifer chiar şi un tigru bengalez, animalul preferat al lui Garner. Dar nimic n-a funcţionat! Într-un final, nici ea n-a vrut să renunţe la religia ei pentru scientologie, motiv pentru care a refuzat avansurile lui Cruise şi şi-a îndreptat privirea spre Affleck, cu care s-a şi căsătorit apoi.

Jessica Alba

Frumoasa actriţă era deja implicată în relaţia cu un anume Cash Warren, actualul ei soţ, când Cruise pusese deja ochii pe ea şi încerca să o convingă să treacă pe la sediul scientologic pentru a începe testele pentru a deveni viitoarea mare iubire din viaţa superstarului hollywoodian.

Jessica n-a fost de acord cu ideea şi nici n-a vrut să vorbească vreodată de propunerea care-i fusese făcută. Totuşi Alba a declarat, la un moment dat, că Katie Holmes – următoarea soţie a lui Tom Cruise – s-a folosit de numele lui pentru a-şi face reclamă, într-un moment dificil din cariera ei.

“Eu nu ies cu alţi actori pentru a avansa în carieră. Nu vreau să comentez despre relaţia dintre Tom şi Katie…”, dar tot nu s-a putut abţine să nu arunce nişte săgeţi pline de venin spre cuplul de foşti soţi.

Scarlett Johansson

După despărţirea de Penelope Cruz, Tom a încercat să le înduplece pe superbele Alba, Johansson şi Garner să se înscrie de “bună voie” la castingul pentru rolul de soţie sau măcar iubită a lui Cruise. Căutările pentru viitoarea doamnă Cruise au început în interiorul bisericii scientologice, pentru a fi mult mai uşor întregul proces. După ce au fost testaţi nişte scientologi precum Erika Christensen, Sofia Milos şi Erica Howard, căutările au început şi în afara bisericii, pentru că nu s-au obţinut rezultatele mult aşteptate.

Până şi Lindsay Lohan sau Kate Bosworth au fost luate în considerare pentru acest “rol”, însă niciuna dintre aceste candidate nu a avut nicio chimie cu Tom Cruise. Sau, pardon, el nu s-a îndrăgostit de niciuna dintre ele.

Nazanin Boniadi

Actriţa de origine iraniană, scientoloagă până-n măduva oaselor, a devenit o bună candidată pentru iubita lui Cruise. Cel puţin aşa a considerat Biserica Scientologică, care a şi demarat procesul de casting şi pregătire a viitoarei mirese, conform celor publicate de Vanity Fair.

Se pare că Nazanin a fost pregătită pentru misiunea super specială, ordonându-i-se să-şi părăsească iubitul, să se vopsească şi să renunţe la aparatul dentar. I s-a mai pus în vedere să scrie un eseu de 20 de pagini, legat de ce-şi doreşte ea de la un partener, şi să semneze un contract de confidenţialitate.

După care a fost prezentată lui Tom Cruise, în noiembrie 2004, la sediul bisericii, şi a ieşit cu el timp de două luni, timp în care scientologii îi monitorizau fiecare pas. În ianuarie 2005, Cruise a devenit neinteresat de ea, iar Miscavige a fost cel care l-a dat papucii tinerei actriţe în locul lui Tom. Iar pedeapsa pentru că ea nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor nu a întârziat să apară. Ea a fost pusă să cureţe băile din sediul bisericii cu periuţa de dinţi şi să sape şanţuri noaptea.

Katie Holmes

După ce actriţa a declarat, într-un interviu din octombrie 2004, că s-ar mărita şi mâine cu Tom Cruise, biserica scientologică a găsit-o, în sfârşit, pe cea de-a treia doamnă Cruise! În mai puţin de un an, ea a trecut toate testele la care a fost supusă, iar în iunie 2005 Katie a semnat un contract cu biserica, iar Tom i-a cerut mâna în aceeaşi lună. Ea a anunţat că e gravidă în octombrie 2005, iar, în aprilie 2006, fetiţa lor Suri a venit pe lume. Cruise şi Holmes s-au căsătorit în noiembrie.

Mai multe