Carmen Brumă a ieşit din izolare şi a mers la cumpărături. Cum s-a îmbrăcat pentru a se proteja

8 aprilie 2020   News

Carmen Brumă a decis să iasă din casă pentru câteva cumpărături. A avut grijă să se protejeze şi a ales o costumaţie care seamănă cu a medicilor!

Vedeta ţine cont de toate sfaturile autorităţilor şi iese afară doar atunci când are neapărată nevoie. Se pare că proviziile pe care le avea s-au terminat, iar ea trebuie să meargă la cumpărături. Pentru asta, Carmen Brumă s-a îmbrăcat atent şi a ales să se protejeze cum ştie mai bine.

Vedeta a îmbrăcat un combinezon special, albastru, asemănător cu al medicilor. De asemenea, ea are şi capul acoperit, ochelari la ochi şi mănuşi. S-a pozat aşa şi a urcat câteva imagini pe Facebook. A avut şi un mesaj pentru urmăritorii ei:

"Bine îmbrăcată la cumpărături, varianta de pandemie 2020! Am masca şi mânuşi (placate cu aur probabil, la cât au costat) - nu vă scriu de unde sunt că nu mai au. Pantofi - nu contează că-i las la uşă pe un covoraş îmbibat cu clor.", a acris Carmen Brumă pe reţelele de socializare. 

Se pare că este atentă şi la curăţenie, vedeta a precizat că nu intră încălţată în casă, are un covoraş cu clor la intrare. Se protejează şi pe ea şi pe cei dragi!

Mai multe