Carmen Electra arată la 48 de ani ca la 20. Actriţa a iubit mai mulţi bărbaţi celebri, cu unul dintre ei a fost căsătorită nouă zile

22 aprilie 2020   News

Actriţa Carmen Electra, pe numele real Tara Leigh Patrick, a intrigat pe toată lumea cu apariţiile publice de-a lungul carierei sale. A fost una dintre cele mai provocatoare femei din lume, dar  totul s-a schimbat în viaţa ei după ce l-a cunoscut pe cântăreţul Prince.

Cunoscutul artist a ajutat-o ​​să lanseze primul ei album. Carmen l-a întâlnit pe Prince când s-a mutat la Minneapolis, iar în 1996 şi-a făcut debutul în modeling  şi a început să apară tot mai des pe coperta Playboy.  S-a mutat apoi la Los Angeles şi şi-a făcut intrarea în actorie.

O cunoaştem cel mai bine pentru rolul lui Lani McKenzie în popularul serial „Baywatch”, dar a jucat în numeroase alte producţii. Ba mai mult, a avut o viaţă tumultoasă şi pe plan sentimental.

A iubit mulţi bărbaţi celebri, dar s-a măritat cu o vedetă a baschetului, nimeni altul decât Dennis Rodman. Cei doi au spus “Da!” la Las Vegas, dar după nouă zile au cerut anularea căsătoriei. Sportivul a declarat ulterior că nu era el însuşi când a făcut acest pas. La patru luni după aceea s-au separat pentru totdeauna. După Rodman, Carmen Electra s-a iubit cu chitaristul Dave Navarro, cu care s-a căsătorit în 2003. Cei doi şi-au expus povestea într-un reality show transmis de MTV. Au divorţat după trei ani. S-a logodit apoi cu muzicianul Rob Patterson, dar nu au ajuns niciodată la altar.

La 48 de ani, celebra actriţă arată încă impecabil . Deşi nu ştim cu exactitate cine a fost partenerul ei în ultimii ani şi nu mai apare pe ecrane, Electra rămâne încă una dintre cele mai interesante persoane din lumea showbiz-ului.

Mai multe