Carmen Tănase, o viaţă de poveste: “Am făcut copilul fără să fiu căsătorită”

28 iunie 2021   News

Carmen Tănase a avut o singură mare iubire. După ce l-a pierdut pe Victor Parhon, actriţa nu s-a mai căsătorit, a trăit doar pentru fiul ei, Tudor.

„Aveam 39 de ani când l-am pierdut, spre 40 aşa. Când am împlinit 40 de ani nu mai era. Nu mi-am propus să nu-mi mai refac viaţa, însă eu m-am şi căsătorit foarte greu. Am spus foarte greu «DA», pentru că nu am considerat niciodată că un act legiferează într-adevăr o legătură strânsă între doi oameni, dar aşa erau vremurile atunci. Eram la Teatrul Naţional din Iaşi când l-am cunoscut pe Ţucu şi a venit familia cu tot felul de motive: «Hai să o facem!», că tot făcusem copilul. Aveam 29 de ani când m-am măritat şi am făcut copilul fără să fiu căsătorită, la 28 de ani ”, a declarat Carmen Tănase în cadrul unui podcast, Acasă la Măruţă.

S-au căsătorit când Tudor avea câteva luni. “Eu nu i-am spus «DA» nici la Starea Civilă, i-am spus «Bineînţeles» „A fost o poveste foarte frumoasă. El era mult mai mare decât mine, cu 17 ani. Oamenii nu credeau în relaţia asta, în legătura asta, ba chiar mi-am auzit vorbe, pentru că el era critic de teatru şi ziceau că m-am căsătorit din interes”.

Mai multe