Carrie Fisher, actriţa din ”Star Wars”, a murit!

27 decembrie 2016   News

Crăciun îndoliat şi pentru cei care au iubit-o pe Carrie Fisher. Celebra actriţă, cunoscută graţie rolului Prinţesei Leia din ”Star Wars”, a murit la 60 de ani.

Carrie Fisher a murit la 60 de ani

Cumplita veste a fost confirmată chiar de Billie Lourd, fiica de 24 de ani a actriţei, prin intermediul unui purtător de cuvânt: "Cu profundă tristeţe, Billie Lourd confirmă decesul mamei sale adorate, în aceasta dimineaţă la orele 08.55", a informat purtătorul de cuvânt, Simon Halls, într-un scurt comunicat, conform The Guardian.

Vineri, Carrie Fisher, în vârstă de 60 de ani, a intrat în stop cardiorespirator cu doar câteva minute înainte ca avionul în care se afla, ce efectua o cursă pe ruta Londra - Los Angeles, să aterizeze pe pista principalului aeroport din metropola americană..

Şi deşi ulterior s-a anunţat că starea ei medicala este stabilă, iată că medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva din nou.

Carrie în rolul Prinţesei Leia

Actriţa americană a scris patru romane şi trei volume de memorii. Carrie a fost căsătorită cu muzicianul Paul Simon în perioada 1983-1984. Actriţa a avut mai apoi o relaţie cu impresarul Bryan Lourd (în perioada 1991 - 1994), din care a rezultat o fiică pe nume Billie Catherine Lourd (născută pe 7 iulie 1992).

Mai multe