Casa lui Demi Lovato, pe punctul de a fi jefuită. Cine a dat alarma?

13 iulie 2017   News

Casele celebrităţilor sunt întotdeauna un punct de atracţie pentru turişti, fani şi... hoţi. Şi chiar dacă sunt împânzite, de cele mai multe ori, de agenţi de securitate, s-a mai întâmplat ca răufăcătorii să reuşească să pătrundă pe proprietăţile celebrităţilor. N-a fost, însă, cazul casei lui Demi Lovato.

Marţi seară, casa din Hollywood Hills a artistei a fost la un pas de a fi jefuită. În timp ce se afla în Boston, pentru a-şi promova noul single ”Sorry not sorry”, un hoţ a pătruns pe proprietatea artistei în vârstă de 24 de ani, în speranţa că va intra în posesia unor bunuri de valoare.

Potrivit unui document oficial obţinut de TMZ, hoţul a escaladat gardul proprietăţii şi a încercat să pătrundă, ulterior, în dormitorul artistei, folosindu-se de o scară. Din fericire, căţeii artistei, Batman şi Cinderella, au început să latre ceea ce l-a alarmat pe managerul artistei, care se afla în acea proprietate, la acea vreme.

El este BATMAN

În scurt timp, oficialităţile s-au prezentat la faţa locului, însă nu l-au mai prin pe hoţ: ”Bărbatul avea o scară pe care o pusese de balconul din faţa dormitorului artistei, iar câinii au început să latre frenetic”, se preciza în raportul completat de oficialităţi.

Aşadar, hoţul n-a fost încă prins, iar Demi va fi nevoită să sporească măsurile de siguranţă în cazul proprietăţii sale din Hollywood Hills dacă vrea ca episodul de marţi seară să nu se mai repete.

Mai multe