Căsătorie surpriză! Fiica Ralucăi Moianu s-a măritat la 19 ani și e deja însărcinată

29 septembrie 2024   News

Fiica vedetei media s-a căsătorit civil cu apărătorul lui Mario Iorgulescu, un bărbat mai în vârstă cu zece ani pe care îl va face în curând tată.

Parcă mai ieri ne întâlneam la ședințele foto cu Raluca Moianu și cu fiica sa, Mara Ioana Ancuța, pentru un interviu candid mamă-fiică. Anii au trecut, însă, și fiica fostei prezentatoare de televiziune, cunoscută pentru emisiunea „Iartă-mă” de la TVR, a crescut și a ajuns la vârsta studenției, când urmează cursurile Universității de Drept și visează să ajungă magistrat.

Nu ne-am închipuit însă că, până să ajungă să-și ia diploma, va avea alte certificate semnate, respectiv cel de căsătorie și, în curând, pe cel de... naștere.

Da, Mara Ioana Ancuța a surprins pe toată lumea weekendul acesta, când s-a căsătorit civil cu iubitul său cu zece ani mai în vârstă decât ea, Virgil Boglea, cunoscut avocat și nimeni altul decât apărătorul lui Mario Iorgulescu, fiul Președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, în celebrul proces al accidentului fatal - cel care a fugit în Italia pentru a scăpa de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare pentru accidentul rutier mortal din 2019 și care, prin efortul avocaților săi, va fi judecat pentru „ucidere din culpă” în loc de omor. 

Însă surpriza cea mare nu a fost atât căsătoria secretă a Marei cu Virgil Boglea, cât anunțul că cei doi vor deveni părinți. Fiica Ralucăi Moianu și a regretatului Marius Ancuţa este însărcinată și va avea un băiețel, lucru pe care l-au aflat și ei chiar aseară, în cadrul petrecerii de nuntă.

Tânăra mireasă a purtat o rochie mini din dantelă, creație a casei de modă Ellis by Eli Lăslean, o pereche de sandale fine și a avut un buchet de trandafiri albi.

„Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!”, le-a transmis Raluca Moianu, care va deveni în curând bunică, la 55 de ani.

FOTO: Instagram

Mai multe