Câştigătoarea premiului Oscar de anul acesta, logodită

10 mai 2016   News

2016 s-a dovedit a fi unul spectaculos pentru Brie Larson, care în luna februarie a reuşit să câştige primul Oscar din carieră. Recent, actriţa a anunţat că s-a logodit cu iubitul ei, Alex Greenwald.

Brie Larson a câştigat anul acesta un premiu Oscar

Reprezentanţii actriţei au confirmat pentru publicaţia ”Hello” că aceasta s-a logodit cu Alex Greenwald, bărbatul cu care se iubeşte de doi ani.

Brie şi Alex sunt împreună de doi ani

Se pare că Alex a cerut-o în căsătorie pe Brie într-o vacanţă în Tokyo, în care au mers în luna martie.

Cu inelul pe deget

Deşi reprezentanţii actriţei au fost cei care au făcut această veste publică, şi nu actriţa, Brie a apărut în emisiunea ”Saturday Night Live”, ediţia de weekendul trecut, cu un inel cu diamant pe deget.

De altfel, Brie a fost destul de deschisă în legătură cu iubitul său de-a lungul timpului, vorbind despre el şi cu alte ocazii în mass media. Într-un interviu recent, pentru”Entertainment Tonight”, Brie spunea despre Alex că este ”prietenul cel mai bun” al ei. ”Este cealaltă jumătate a ecuaţiei – cum pot explica sprijinul pe care mi-l acordă? Adică, este mai presus de orice. Este, pur şi simplu, totul, prietenul meu cel mai bun”, spunea pe atunci Brie.

foto: Getty

Mai multe