Cât a cheltuit Lora în cele cinci luni petrecute în Bali?

27 octombrie 2020   News

După mulţi ani în care a renunţat la distracţie în favoarea muncii, Lora şi-a programat pentru acest an o excursie de două săptămâni în Bali. Numai că planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, aşa că artista s-a trezit... blocată în paradisiaca insulă indoneziană pentru cinci luni!

Cu un look de invidiat şi un videoclip nou, filmat în Bali, Lora a povestit marţi dimineaţă, la matinalul TVR 1 „Cu capu-n zori”, despre spectaculoasa şi mult visata vacanţă pe care a avut-o anul acesta.

„Eu sunt omul care nu se ducea în vacanţe. Omul care muncea tot timpul. Şi mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii şi eu ziceam: Ah, ce drăguţ, Doamne!... Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că aşa mă păcăleam singură – şi după aceea plec şi eu într-o vacanţă”, a povestit Lora în platoul matinalilor de la TVR. Dar, pentru că Universul nu doarme, atunci când, în sfârşit, interpreta şi-a făcut bagajul şi a pornit spre ceea ce trebuia să fie o excursie de două săptămâni, a fost pusă la relaxare forţată, ca o compensare a tuturor vacanţelor pe care nu le-a avut.

Câţi bani a cheltuit acolo? „Cred că în jur de 50 de mii de euro”, a venit răspunsul Lorei, care a adăugat, însă, că această călătorie a ajutat-o nu numai la realizarea noului clip muzical, dar şi în dezvoltarea propriei afaceri cu produse cosmetice.

Mai multe