Cât de șarmant este Albert Iovan, fiul Romaniței Iovan, care azi împlinește 17 ani

3 octombrie 2023   News

Pe 3 octombrie, fiul fostului manechin cu regretatul pilot Adrian Iovan își sărbătorește ziua de naștere la dublu cu mama sa.

Aproape că nu ne vine să credem că au trecut atâția ani de când Romanița Iovan a devenit mamă. Dar evidența este confirmată de acest adolescent șarmant care a devenit Albert, fiul său și al primului ei soț, regretatul pilot Adrian Iovan. Și, de 17 ani încoace, ziua de naștere a Romaniței s-a transformat în ziua comună a ei și a fiului ei, practic cel mai frumos dar al vieții pentru fostul manechin care reușește, parcă, să rămână mereu la aceeași vârstă.

Astăzi e din nou acea zi aniversară care îi bucură pe amândoi, mamă și fiu, la diferență de 42 de ani. Iar Albert care a crescut și este mai înalt decât mama sa, se transformă treptat într-un bărbat adevărat.

Pasionat încă de mic de mașini și motoare, ca parte a moștenirii sale dinspre tată, Albert Iovan s-a axat în ultimii ani pe automobilism, disciplină pe care o practică de pe la vârsta de 13 ani și în care a avut parte de mari satisfacții, el ajungând campion de raliu.

„De mic mi-au plăcut mașinile. Am mers și de câteva ori cu tata în Monaco să vizităm colecția de mașini a lui Albert de Monaco și cred că de-acolo a început această pasiune, practic”, a povestit adolescentul, rememorând clipele frumoase petrecute alături de Adrian Iovan într-un interviu oferit cu mama sa la Antena Stars.

Cât despre activitatea lui competițională, Albert Iovan a avut-o mereu alături pe mama sa. „Am mers împreună cu el pe circuit. În primii doi ani, circuitele erau la Sibiu și de fiecare dată m-am îngrijorat când l-am văzut ieșind din decor, dar știam că mașina are de suferit, piloții sunt în siguranță. Și țin minte că, atunci când s-a răsturnat, eram aproape de el și am văzut pompierii Smurd cum se duc către el, iar ei când m-au văzut alergând, mi-au strigat: „Stați liniștită, că nu are nimic!”. Iar când l-am văzut pe Albert ieșit deja din mașină, era foarte supărat că nu mai putea să continue cursa.” 

„Eu mă consider binecuvântat și norocos că am această familie frumoasă, că mama mea e super tare și că pot să concurez la curse. Tot ce pot să fac este să mă folosesc de acest noroc și să-l fructific ca să ajung cât mai sus”, a completat-o Albert, care are în plan să facă și facultatea de Automobilistică.

FOTO: Facebook

Mai multe