Cât de sexy este nepotul lui Gregory Peck!

31 iulie 2018   News

Ethan Peck are 32 de ani şi joacă în filme de la vârsta de 9 ani!

Fizicul îl recomandă pentru o carieră la Hollywood. Dar şi pedigree-ul. Iar Ethan a moştenit, într-adevăr, înfăţişarea atrăgătoare a celebrului său bunic, Gregory Peck, starul din To Kill A Mockinbird.

Mai exact, Ethan este fiul lui Stephen Peck şi al artistei Francine Matarazzo - Stephen fiind primul băiat rezultat din căsnicia lui Gregory Peck cu prima lui soţie, Greta Kukkonen, cu care a mai avut doi fii. Însurat cu Greta din 1942 în 1955, Gregory s-a recăsătorit cu Veronique, iar nepotul său, Ethan, a fost apropiat şi de ea.

Absolvent al Tisch School of the Arts din New York, Ethan a profitat de uşiel de schise de bunicul său şi a intrat în lumea filmului încă de la 9 ani. A jucat, printre altele, în: That 70s Show (varianta din copilărie a lui Ashton Kutcher), Passport to Paris (cu Mary-Kate şi Ashley Olsen), serialul de succes de la ABC 10 Things I Hate About You - iar cel mai nou proiect al său este Intensive Care, în care va juca alături de Mira Sorvino, Lena Olin şi Chris Klein. Fizicul său a fost remarcat şi de cei din industria modei, Ethan fiind imaginea brandului Salvatore Ferragamo. Foarte discret cu viaţa personală, Ethan se află într-o relaţie cu actriţa americană Julianna Guill.

 Gregory Peck

Mai multe