Cât munceşte în sală Blake Lively pentru silueta perfectă? Iată cum arată acum, după bebeluşul nr. 2!

13 februarie 2018   News

Din septembrie 2016 este mamă a două fetiţe. O mamă celebră, stylish şi fit! Recent, Blake Lively a vorbit despre perioada în care a fost însărcinată, despre kilogramele acumulate, dar şi despre munca asiduă depusă în sala de fitness pentru a-şi recăpăta silueta de odinioară.

Blake Lively, pe timpul sarcinii

Sinceră cum o ştim, Blake a dezvăluit că-n timpul ultimei sarcini, cea cu Ines, a luat în greutate nu mai puţin de 27,6 kg. Noi n-am fi zis, căci apariţiile ei pe covorul roşu din acea perioadă au fost fără cusur, dar cu siguranţă actriţa ştie suficiente trucuri pentru a ascunde în faţa camerelor kilogramele în plus.

Ei bine, acum, Blake a dezvăluit că a scăpat de toate acele 27 de kilograme dobândite pe timpul sarcinii şi că şi-a recăpătat silueta. Totul s-a întâmplat în decursul a 14 luni şi a fost nevoie de implicarea unui antrenor personal în această luptă cu kilogramele.

Aşa arată acum Blake Lively

”Se pare că nu poţi pierde 27,6 kg pe care le-ai acumulat pe timpul sarcinii doar uitându-te pe Instagram şi întrebându-te de ce nu arăţi ca toate modelele în bikini. Îi mulţumesc lui @donsaladino pentru că m-a ajutat să reintru în formă. 10 luni de îngrăşare, 14 pentru a pierde toate kilogramele.”, este mesajul postat de Blake în dreptul unei fotografii în care-şi etalează, pe Instagram, noua siluetă. Una mai tonifiată şi mai silfidă ca oricând!

foto: arhivă, Instagram

Mai multe