Cătălin Botezatu, diagnosticat cu coronavirus: "Mi-a fost frică"

19 aprilie 2021   News

A trecut prin mai multe intervenţii la colon după ce i-a fost depistat un cancer, dar nu a scăpat de ce se temea cel mai tare, pentru că se află în categoria de risc. Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu coronavirus.

„Nu am avut miros, aşa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot şi am văzut că nu miros. Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni.

Când treci prin cinci operaţii de la un cancer nu e prea uşor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operaţie pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva”, a declarat Cătălin Botezatu.

Designerul a reuşit să depăşească perioada grea.

“După cum ştiţi, în urmă cu un an şi ceva am avut parte de o operaţie. Am avut un cancer şi de atunci m-am operat de cinci ori, iar la a cincea am făcut o intervenţie tip high teak. Este specială datorită procedeelor pe care le faci. Eşti deschis, eşti curăţat acolo şi apoi se introduce chimioterapiea, un overdoze, one shot de chimioterapie. E ca şi cum ai face chimioterapie preţ de un an. A fost foarte greu. Trebuie să fii foarte puternic, să reziste foarte tare organismul şi mai încolo să nu existe tot felul de repercursiuni. Dacă atunci a fost greu, încet-încet mi-am revenit, cu mult optimism şi cu multă încredere în Dumnezeu. Pe urmă a venit pandemia, din păcate. Mi-a fost puţin frică, pentru că făcând parte din acele persoane cu risc maxim, mă tot gândeam, Doamne, dacă am să fac, cum o să fie. Ei bine, am făcut COVID-ul, dar, pentru că a fost o formă simplă, mulţumesc lui Dumnezeu, am stat acasă, nu a trebuit să merg la spital. Am stat acasă izolat frumos, a trecut totul ca şi cum nu ar fi fost nimic, iar acum mă simt bine, mi-am început activitatea. Vouă, tuturor telespectatorilor, vă doresc multă sănătate. Aveţi grijă şi protejaţi-vă", a mărturisit Botezatu pentru Antena 3.

Mai multe