Cătălin Botezatu o să fie operat din nou. Creatorul de modă a făcut primele declaraţii

9 ianuarie 2020   News

Cătălin Botezatu va suferi o operaţie chiar la începutul anului acesta. A făcut declaraţii despre starea sa de sănătate. 

Anul 2019 nu a fost unul tocmai uşor pentru Cătălin Botezatu. A fost supus de urgenţă unei operaţii care a avut succes. S-a recuperat cât de repede a putut, a revenit pe micile ecrane, dar iată că acum va urca din nou pe masa de operaţie, în Turcia. 

La Antena Stars, în emisiunea lui Cristi Brancu, Cătălin Botezatu a povestit prin ce operaţie va trece: "Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie hightech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România. (…) M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice", a dezvăluit creatorul de modă.

Cătălin Botezatu a fost operat în 2019 de cancer

Cătălin Botezatu a trecut prin patru operaţii. “În a doua şi a treia operaţie am stat 17 zile imobilizat. Am făcut o nouă hemoragie internă. Mi s-a mai făcut o altă operaţie. Mi s-au administrat nişte medicamente, de pe urma cărora aveam nişte halucinaţii extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu ştiam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Mai multe