Cătălina Ponor a dat vestea cea mare! Familia ei se va mări în curând

27 noiembrie 2023   News

Marea gimnastă e în culmea fericirii, după ce a aflat că va deveni a doua oară mămică.

De când l-a întâlnit pe Bogdan Jianu, lumea marii noastre campioane Cătălina Ponor s-a schimbat complet. Povestea lor de dragoste a prins culori și mai frumoase odată cu cununia civilă restrânsă, încheiată în iunie anul trecut şi sărbătorită în aer liber, când doar apropiaţii cuplului ştiau că cei doi vor deveni şi părinţi. Iar, până la trecerea în 2023, cu două zile înainte de Revelion, gimnasta aducea pe lume un băieţel, care a închegat şi mai mult mica lor familie.

În vară, am avut bucuria să-i revedem din nou celebrându-și dragostea pe domeniul Manasia, la conac, unde marea sportivă în vârstă de 36 de ani, actualmente arbitră în concursurile internaţionale, și actorul Bogdan Jianu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, în cadrul căsătoriei religioase, oficiate în aceeași zi cu botezul micuţului lor, Vlad.

Citește și:

Cătălina Ponor, primul 8 martie cu fiul său în brațe. Imagine emoționantă publicată de fosta gimnastă

FOTO Gimnasta Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu au spus "Da!" şi în faţa lui Dumnezeu

Acum, la doar câteva luni de la fericitul eveniment care a reunit din nou marea familie a gimnasticii românești, Cătălina Ponor mai vine cu o veste mare: este însărcinată a doua oară.

Anunțul a venit online, via Instagram: „Dumnezeu ne-a  binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior. Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei! We are blessed!”, a notat frumoasa mămică în dreptul câtorva instantanee de familie realizate într-o atmosferă veselă de sărbătoare.

Și, din câte înțelegem, Cătălina Ponor ar putea fi însărcinată tot cu un băiețel, iar sarcina deja evidentă ne duce cu gândul că nașterea se va produce cel mai probabil în primăvara anului viitor.

FOTO: Instagram/The Art Place

Mai multe