Cătălina Ponor, primul 8 martie cu fiul său în brațe. Imagine emoționantă publicată de fosta gimnastă

9 martie 2023   News

Cătălina Ponor este mamă și a serbat așa cum se cuvine Ziua Mamei. Cu multă recunoștință și cu băiețelul în brațe.

Cătălina Ponor, prima imagine cu chipul fiului său. Fosta gimnastă și-a emoționat urmăritorii din online cu postarea sa de ieri. Iată o mămică fericită, care transmite și un mesaj pe măsură: ”La mulți ani tuturor femeilor! Fiind mamă la rândul meu, nu pot spune decât că respect în special toate mamele și bunicile, pentru sacrificiul lor, pentru toată iubirea pe care o primim de la ele, pentru toată grija pe care ne-o poartă în fiecare zi!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

Aceasta este prima dată când reputata gimnastă îi arată chipul micuțului.

Cătălina Ponor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan Jianu. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, iar fosta gimanstă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, la sfârșitul lui 2022. Aceasta a împărtășit fanilor vestea prin intermediul unei postări pe Instagram.  „Împreună am realizat acest miracol”, a scris gimnasta pe contul său de socializare la vremea respectivă, alături de o poza în care își ținea fiul de mână.

În iunie 2022, Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu s-au căsătorit, după o logodnă de 2 ani și o prietenie de peste 14 ani.

"18.06.2022. O zi superbă cu veselie, fericire şi iubire, alături de familie şi prieteni apropiaţi, care au fost alături de mine şi de Bogdan la Cununia Civilă, care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună!", a scris atunci Cătălina Ponor pe contul său de Instagram alături de o fotografie în care radiază toată lângă alesul inimii sale.

Rodul iubirii lor nu s-a lăsat mult așteptat, iar acest micuț adorabil le încântă viața în doi din decembrie 2022.

La scurt timp după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Cătălina Ponor a postat o imagine pe rețelele de socializare cu mânuța fiului ei. „Totul nostru”, a scris aceasta alături de instantaneul candid. Imediat, fostele sale colege de la lot au ţinut s-o felicite.

Cătălina Ponor și-a prezentat fiul în premieră pe 8 martie 2023. Și bine a făcut, căci fotografia este uimitoare și a strâns mii de aprecieri.

Foto: Getty/Instagram

Mai multe